Reiki leren

Reiki voor gevorderden (reiki II)

Wanneer je reiki beoefent kun je na verloop van tijd (Advies: minimaal een jaar) de roep gaan voelen om je verder te verdiepen, nog meer te leren over reiki en jezelf en de wereld op een diepere laag te leren kennen. Dan kan het zo zijn dat je er klaar voor bent een tweedegraads reikicursus te doen. Tijdens deze cursus:

  • ontvang je 3 symbolen
  • leer je hoe je deze in kunt zetten bij je zelfbehandeling en de behandeling van anderen
  • leer je wat een mental healing is en hoe je deze geeft
  • leer je hoe je met reiki tijd en afstand kunt overbruggen middels de afstandsbehandeling
  • ontvang je 1 inwijding

Een tweedegraads cursus bestaat uit 3 sessies en een terugkomsessie. Na afloop van de cursus ga je ongeveer 5 weken afstandsbehandelingen sturen naar jezelf en anderen, om de symbolen en hun energie in je dagelijks leven te integreren. Ook tijdens een tweedegraads reikicursus is er alle tijd voor persoonlijke aandacht, stellen van vragen en oefenen van het geleerde.

Reiki heeft mijn leven totaal veranderd. Ik ben geen ander mens geworden, maar ben wel veel stabieler. Ik kan ook beter luisteren en relativeren.

 

Carel

De tweede graad heeft mijn bestaande reikibeoefening verdiept op een manier die ik vooraf niet had kunnen raden. Ik ben dieper en meer gaan voelen en nog bewuster van energie geworden.

Tanja

De reiki-methode is niet alleen om ziekte te genezen. Haar ware doel is het corrigeren van de hart-mind, het lichaam fit te houden en een gelukkig leven te leiden, met gebruik making van de spirituele mogelijkheden waar mensen mee zijn toegerust sinds hun geboorte.

~ Deel van de tekst op de gedenksteen van Mikao Usui, grondlegger van Usui Shiki Ryoho Reiki (de reikimethode volgens het systeem van Usui).

Neem contact op