Zwangerschapsreiki

Wat is zwangerschapsreiki?

Je zwangerschap is een magische tijd. En een tijd waarin veel in beweging is. Er komt een nieuwe fase in je leven aan. Je hormoonhuishouding is continu in beweging. Je lichaam verandert en heeft steeds andere behoeften. Er groeit nieuw leven in je. Naast een magische periode zijn zwangerschap en bevalling ook momenten waarin je geconfronteerd wordt met je eigen kwetsbaarheid en de kwetsbaarheid van het leven. Alle veranderingen en de onbekendheid van de toekomst kunnen zorgen voor piekeren en onbalans in je gedachten. En je kunt worstelen met diepe levensvragen over jezelf in je rol als moeder. Goed voor jezelf zorgen kan een wereld van verschil maken en is een mooie oefening voor wanneer je baby geboren is.

Je kunt op ieder moment in je zwangerschap reikisessies ontvangen, om te ontspannen, je systeem in balans te helpen, contact te maken met jezelf en je ongeboren kind. Even een moment voor jezelf en voor elkaar.

 

Mirjam

Elke vrouw en elke zwangerschap is uniek. Fluit je hier gemakkelijk doorheen, dan kan een reikisessie een mooi rustpunt zijn; een moment van bewustzijn en verbinding. En heb je meer klachten, in je vroege zwangerschap, of juist later tijdens de laatste loodjes, dan helpen reikisessies je bij het ondersteunen van je systeem in het herstellen van je balans en energie.

En natuurlijk kunnen (aankomend) vaders ook heel goed reiki ontvangen.

Neem contact op