Reikicirkels

Wat is een reikicirkel?

Ben je een fanatieke reikibeoefenaar en houd je ervan om af en toe een behandeling te ontvangen en in een groep reiki uit te wisselen? Of heb je al lang niks met reiki gedaan, maar wil je dat wel graag weer oppakken? Of ben je net ingewijd in reiki en wil je graag andere reikibeoefenaars ontmoeten?
Kom naar een oefenbijeenkomst! In een groep reiki uitwisselen is een namelijk heel andere ervaring dan in je eentje jezelf reiki geven. Reiki Twente organiseert elke woensdagavond, en maandelijks een vrijdagochtend en zondagmiddag uitwisselbijeenkomsten. Voor ieder wat wils dus. Kijk in de agenda voor specifieke data.

Ik ben dankbaar voor de rust die ik voel, voor de verbinding die ik voelde in de cirkel en voor het delen.

Hanneke

Practice, practice, practice and let reiki teach you.

Hawayo Takata

Neem contact op

Zo gaat het

Je bent welkom vanaf een kwartier voor aanvang om te landen met een kopje thee. We openen in de cirkel. Vervolgens geven en ontvangen we in stilte een volledige reikibehandeling. Daarna nemen we de tijd om ervaringen met elkaar te delen.
Graag van tevoren aanmelden via 06-81 42 95 78 of reikitwente@hotmail.com. Zowel ervaren als minder ervaren reikibeoefenaars, vanuit alle reikistromingen zijn welkom.