Reiki en niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Waarom reiki bij NAH?

Wanneer hersenletsel in je leven komt, staat alles op z’n kop. De eerste periode na het ontstaan van het hersenletsel gaat het puur om overleven. Er volgt vaak een heel traject aan zorg en revalidatie. Het is een hele klus om vanuit overleven weer in ‘gewoon leven’ te komen. Laat staan voluit leven. En wanneer er ook nog communicatieve beperkingen zijn ontstaan, dan is het verwerken van dit alles extra moeilijk. Leren leven met hersenletsel roept veel emoties, onzekerheid, zorg en stress op, zowel bij de mens met het letsel zelf als bij de naasten. En van chronische stress is allang bekend dat het geen gunstig effect heeft op onze gezondheid.

Reikisessies brengen je systeem in balans en stimuleren je zelfhelend vermogen.

Wil je wel eens ervaren hoe een reikisessie voor je is? Hoe rust en balans in jouw systeem aanvoelen? Je bent van harte welkom voor een reikisessie in de praktijk van Reiki Twente. Maar een sessie aan huis is ook mogelijk en bespreekbaar. Reikisessies zijn in elke fase na het ontstaan van niet-aangeboren hersenletsel veilig in te zetten.

Neem contact op

Zelf reiki leren met NAH

En weet dat het ook mogelijk is om zelf reiki te leren. Hoe zou het zijn wanneer je de mogelijkheid in handen hebt om op ieder moment wat rust en ontspanning aan jezelf te kunnen geven, wat extra energie? De eenvoud van reiki maakt het voor iedereen bruikbaar en te leren. Ook wanneer je afasie hebt. Ook wanneer je maar één hand kunt gebruiken.