Oefenbijeenkomsten

Ben je een fanatieke Reikibeoefenaar en houd je ervan om af en toe een behandeling te ontvangen en in een groep Reiki uit te wisselen? Of heb je al lang niks met Reiki gedaan, maar wil je dat wel graag weer oppakken? Of ben je net ingewijd in Reiki en wil je graag andere Reikibeoefenaars ontmoeten?

Kom naar een oefenbijeenkomst! In een groep Reiki uitwisselen is een namelijk heel andere ervaring dan in je eentje jezelf Reiki geven. Reiki Twente organiseert elke maandagavond, elke 2e vrijdagochtend en elke 3e zondagmiddag van de maand (uitzonderingen daargelaten) uitwisselbijeenkomsten. Voor ieder wat wils dus. Kijk in de agenda voor specifieke data.

Je bent welkom vanaf een kwartier voor aanvang voor een kopje thee te drinken of om gewoon even te landen. Je geeft en ontvangt in stilte een volledige Reikibehandeling in de traditie van Usui Shiki Ryoho. Daarna is er nog tijd om samen ervaringen te delen.

Als je je van tevoren aanmeldt, dan weet ik met hoeveel personen ik rekening kan houden. Je kunt je hier aanmelden of via 06-81 42 95 78. Zowel ervaren als minder ervaren Reikibeoefenaars, ook vanuit andere Reikistromingen zijn welkom!